dinsdag 5 mei 2015

Het Licht in Jou

Lichtwijzertje ~Het licht in jou ~

In jou ligt een schat verborgen, verstopt achter honderden deurtjes die stevig afgesloten zijn. Langzaamaan gaan er steeds meer sloten open, de een met luid gekraak, de ander soepel en geruisloos. Ieder slot heeft een eigen sleutel, die bestaat uit het doorleven van een unieke gebeurtenis. Het leven reikt je deze gebeurtenissen een voor een liefdevol aan, zodat jouw licht steeds helderder gaat schijnen.
Het licht in jou is je grootste goed en daar mag je zuinig op zijn. Het zal met ieder deurtje dat open springt een stukje krachtiger gaan stralen. Niet alle mensen in je omgeving zullen jouw helder licht kunnen waarderen. Sommige mensen zullen uit je leven stappen, maar het licht zal ook zeker nieuwe mensen aantrekken.
Sta eens stil bij dit proces: hoe hard ben je niet gegroeid en verder gereisd op je pad naar verlichting? Welke mensen heb je daarbij in liefde mogen loslaten en welke nieuwe mensen heb je mogen omarmen? Dat is toch een wonderlijk proces, waar je je bewust van en dankbaar voor mag zijn.
Nu ligt, zoals op ieder ander moment in je leven, de wereld aan je voeten. Dat wat je wilt bereiken, hoef je alleen maar te visualiseren. Vraag ons, de engelen en de gidsen, om hulp, en we helpen je om je plannen in het stof gestalte te geven. Vraag alleen dat wat voor jouw hoogste goed of dat van de ander is, en je zult het ontvangen. Alles op zijn tijd, en op het juiste moment. Wees vredig en vol vertrouwen. 

© GienbyGien


Geen opmerkingen:

Een reactie posten