maandag 29 september 2014

Sterrenzaadjes & Weegschaal energie

Sterrenzaadjes weegschaal energie

De zon staat op het moment in het teken Weegschaal. Ook als je sterrenbeeld niet Weegschaal is, is er een stuk in jouw karakter dat Weegschaal energie bevat. Weegschaal energie is de energie die houdt van harmonie en balans en dat ten koste van alles wil behouden. Als je kiest voor de harmonie, kies je vaak tegen jezelf. Dit gaat op den duur tegen je werken van binnenuit, doordat je je gefrustreerd gaat voelen. Daarom is het belangrijk om je te realiseren dat het hebben van balans in jezelf belangrijker is dan het hebben van balans in je omgeving. Wanneer je balans in jezelf weet te vinden, komt de balans buiten jou namelijk ook veel makkelijker tot stand.




Een voorbeeld uit de praktijk: het is lang niet altijd makkelijk om bij jezelf te blijven en je zeker te voelen over dat waar jij voor staat. Helemaal in stressvolle of emotioneel beladen situaties kan je je snel laten overhalen tot een andere aanpak of zienswijze, omdat dat op dat moment veiliger voelt dan opkomen voor waar jij voor staat. Immers: als je voor jezelf zou opkomen, ga je de confrontatie met de ander aan en is er geen harmonie meer. Daarom kiezen we er maar al te vaak voor om toch met die ander mee te gaan en niet onze eigen koers te verdedigen. Uiteindelijk doe je jezelf daar wel mee te kort. 

Speciaal voor dit thema heb ik in mijn webshop een aantal sieraden bij elkaar gezet onder het kopje ‘Sterrenzaadjes’. De inhoud van deze pagina zal iedere maand veranderen. Een van de stenen die deze maand goed vertegenwoordigd is, is de tijgeroog. Het dragen van tijgeroog is namelijk een manier om beter bij jezelf te blijven. Deze steen activeert je zonnevlecht, het chakra dat helpt bij het neerzetten van de dingen die jij wilt doen. Ook zit in je zonnevlecht je energie en je wilskracht.

Verder staan er sieraden bij die je helpen liefdevol te communiceren, je inzicht geven in jezelf en die je helpen vanuit je kern te handelen. Volg de link om de artikelen te bekijken en te zien wat er voor jou bijzit: http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/gienbygien/c-2706209/sterrenzaadjes/ Bij aankoop van een van de Sterrenzaad artikelen krijg je naast de tekst van deze blog, ook een aantal passende tips, visualisaties of een extra aanbieding. Voor persoonlijk advies kun je een mail sturen naar info@gienbygien.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten